Geerie Koenders in haar nieuwe, eigen kapsalon
Geerie Koenders in haar nieuwe, eigen kapsalon

Ger's Haarmode nieuwe kapsalon aan Ussenstraat in Oss

Algemeen 889 keer gelezen

OSS | Gerrie Koenders is al 25 jaar werkzaam als kapster. De droom om een eigen kapsalon te beginnen sluimerde al een tijdje. Dit jaar hakte ze de knoop door en in juli opende ze haar eigen kapsalon Ger's Haarmode aan de Ussenstraat 8 in Oss.

"Ik ben hartstikke trots dat ik de stap heb durven nemen en ik ben weer helemaal enthousiast over het kappersvak. Ik kan het nu op mijn eigen manier doen en daarbij kies ik vooral voor een persoonlijke benadering van de klant. Zo werk ik alleen op afspraak en die tijd plan ik ook ruim. Op die manier krijgt de klant de aandacht die hij of zij verdient."

Klant is koning
Voor Gerrie geldt: de klant is koning. "Klantvriendelijkheid is naar mijn gevoel enorm belangrijk. Daarom is het nu zo fijn dat ik het in mijn kapsalon zelf kan invullen. Het is ook niet mijn bedoeling er een grote salon van te maken. Veel mensen willen hun verhaal kwijt en als kapster biedt je een luisterend oor. Dan is het prettig wanneer dat in een vertrouwde omgeving gebeurt. Daarnaast is naar de kapper gaan toch een soort luxe. Dan is het fijn als je je lekker kunt ontspannen en echt persoonlijke aandacht krijgt."

Moderne technieken
Met de start van Ger's Haarmode, heeft Gerrie een aantal nieuwe cursussen gevolgd om weer helemaal 'up-to-date' te zijn met moderne technieken en producten. "Ik vind het leuk om mijn klant goed te adviseren over welk kapsel het beste past. Enerzijds kijk ik naar de vorm en kleur van het gezicht en de natuurlijke eigenschappen van het haar. Maar ik vraag ook door. Hoe draagt men het haar het liefste? Wat wil de klant uitstralen? Ik hoop op een leuke mix van klanten. Dames, heren, jongens, meisjes, maar ook jongelui die voor een trendy kapsel gaan. Mijn belangrijkste punt is dat mijn klanten tevreden de deur uit gaan. Dat is de beste reclame voor mij."
Ger's Haarmode is te vinden aan de Ussenstraat 8 in Oss. Bel voor een afspraak naar telefoonnummer (06) 43 05 10 88.

Kijk voor meer info op www.gershaarmode.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant