Afbeelding

De spataderspecialisten in Flebologisch Centrum Grave

Zakelijk 323 keer gelezen

GRAVE | Spataderen wordt door veel mensen beschouwd als een vervelend probleem dat er vooral 'lelijk' uitziet. In het Flebologisch Centrum Grave zijn alle behandelmethoden mogelijk.

Spataderen (varices) zijn uitgezette bloedvaten. Ze zijn meestal duidelijk zichtbaar als blauwpaarse, kronkelende bloedvaten. De belangrijkste oorzaak voor het ontstaan van spataderen is erfelijke aanleg. Daarnaast spelen hormonen een rol. Vrouwen hebben er daarom meer last van dan mannen. Ook mensen die voor hun beroep veel moeten staan, hebben meer kans op spataderen.

Specialistische kennis
Het Flebologisch Centrum in Grave is een behandelcentrum, gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. De huiselijke sfeer en de korte wachttijden zijn grote pluspunten. Maar vooral de specialistische kennis van behandelend vaatchirurg of dermatoloog en de uitgebreide behandelmogelijkheden zijn doorslaggevende redenen om voor het Flebologisch Centrum Grave te kiezen.

Behandeling
Een spataderbehandeling bestaat vaak uit een combinatie van behandelingen. De keuze voor een behandeling is afhankelijk van het onderliggende probleem, de soort spatader, de ligging en de klachten. In het Flebologisch Centrum kunnen ze iedere behandeling uitvoeren, waarna de klachten snel verdwijnen.

Meer informatie
Meer informatie op de website www.spataderen-fcg.nl of bel naar telefoonnummer (0486) 42 00 96.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant