Afbeelding

Column van Digibuurt

Column 300 keer gelezen

De DigiBuurt in Oss heeft als doel om iedereen te helpen, die digitaal wil meedoen en/of op dit gebied wil bijblijven. Eens per maand komen ze met een column op Kliknieuws.

Contact (met familie en vrienden) tijdens je vakantie! Bellen kan natuurlijk altijd... even bellen met het thuisfront. Misschien met je kinderen, of omgekeerd juist met je ouders, maar is het niet veel leuker om een paar foto's (mee) te sturen met wat grappige tekst erbij? Kun je daar als ontvanger dan wat mee?

De techniek gaat steeds sneller en wordt steeds meer high-tech... Je hoeft niet alles bij te houden maar communicatie is toch wel erg belangrijk. Dus heb je jouw ouders een iPad cadeau gedaan, maar weten ze nog niet hoe face-time werkt? En hoe open je foto's in/bij een ontvangen mailtje?

Allemaal vragen die ontstaan als er even geen 'familiehulp'bij aanwezig is. Zou het niet veel verstandiger zijn om eens bij de DigiBuurt aan te kloppen voor advies en/ of wat lesjes op dit gebied? Van maandagmiddag tot en met vrijdagmorgen zijn er altijd mensen die u te woord kunnen staan .... en de eerste informatie is gratis!

De drempel is bewust laag gehouden; u vind ons aan de achterzijde van cultureel centrum 'De Binnenstad', St. Barbaraplein naast de Groene Engel in hartje Oss. Meer info op: www.digibuurt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant