Hans en Anja Rombouts ontvangen hun trofee.
Hans en Anja Rombouts ontvangen hun trofee.

De Waard in Heesch verkozen tot hét aspergerestaurant 2017

Human Interest 528 keer gelezen

HEESCH | Het Brabants Asperge Genootschap heeft De Waard in Heesch verkozen als hét aspergerestaurant 2017. Samen met de waard waren ook de Collse Hoeve in Nuenen en Herberge in de Heerlyckheid in Deurne genommineerd voor de titel.

Na meerdere bezoeken tijdens het voorgaande aspergeseizoen zijn door de mistery guests een drietal aangesloten restaurants genomineerd voor deze titel. Na nog een mysterybezoek aan het begin van dit jaar, is restaurant De Waard in Heesch van Anja en Hans Rombouts verkozen.

Oorkonde
De genomineerden zijn door een bestuursdelegatie bezocht en op de hoogte gebracht van de uitslag, daarbij ontvingen zij uit handen van onze voorzitter de oorkonde. In het magazine "Brabantse Asperges, van Kop tot Kuntje dé Lekkerste" editie 2017, wat binnenkort bij de aspergetelers, restaurants, slagers en horecaopleidingen verkrijgbaar is, staat een reportage van deze jaarlijkse verkiezing.

Overhandiging
De trofee zal aan Hans en Anja Rombouts van restaurant De Waard worden overhandigd tijdens de opening van het Brabantse aspergeseizoen door het Genootschap op 24 april.

De Waard
De asperges van Hans en Anja Rombouts bij restaurant De Waard proeven? Het restaurant zit aan de Kerkstraat 3 in Heesch. Telefonisch zijn ze te bereiken via 0412 451755, meer informatie is te vinden op www.restaurantdewaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant