Gemert heeft hier doordeweeks gescoord bij O.S.S.'20 in bekerduel. Zondag een editie in de competitie
Gemert heeft hier doordeweeks gescoord bij O.S.S.'20 in bekerduel. Zondag een editie in de competitie

'Er wordt me een partij scherp getraind....'

Voetbal 514 keer gelezen

GEMERT| Kan Gemert dan zondag in Oss de ban breken? De Molenbroekers wonnen dit kalenderjaar nog geen enkel officieel duel maar hebben gezien het vertoonde spel toch veel vertrouwen. Zondag spelen de zwart-witten bij O.S.S.'20 op Sportpark De Rusheuvel in de gelijknamige plaats zonder de puntjes ertussen en de cijfers erachter. Coen Brouwers is er niet bij.

Trainer Dennis Dekkers: "Nee, Coen kwam met een liesblessure uit het duel met Dosko. Met hem nemen we geen enkel risico." Dekkers zal daardoor de linksbackpositie anders moeten invullen en heeft daarvoor Ronny van den Elzen en Bart van Berlo als de meest logische kandidaten. Ook zal het afwachten zijn wie er voorin en op het middenveld opgesteld worden. Er zijn teveel kandidaten voor de beschikbare posities. Zowel Vincent Buijssen, Jasper Lalisang als Yoeri Vissers zaten al eens op de bank wat dat betreft. De concurrentie is daarom voelbaar. Dekkers: "Er wordt me een partij scherp getraind op het moment. De jongens willen heel graag een resultaat halen zondag." 

Angstgegner?
Tegen O.S.S.'20 handelde Gemert in het verleden al aardig wat spannende duels af. De Gemertenaren wonnen vaak genoeg maar recentelijk stonden de Ossenaren toch opvallend vaak aan de goede kant van de score. Zo werd er vorig jaar erg ongelukkig met 2-1 verloren toen in de toegevoegde tijd een van richting veranderd afstandsschot alsnog Gemert voor de bijl liet gaan. De gasten hadden tien minuten voor tijd zelfs nog met 0-1 voorgestaan. Het zegt allemaal niets over de komende wedstrijd. De Ossenaren zijn bezig aan een wat teleurstellend seizoen maar hebben de weg naar boven inmiddels wel weer gevonden. Beide teams ontlopen elkaar kwalitatief weinig. Dekkers: "Voor Gemert is O.S.S.'20 de laatste jaren een lastige tegenstander gebleken. Ze bulken van het vertrouwen door de resultaten in de tweede periode. Wij willen graag weer eens winnen, de manier waarop maakt me niet uit. Het zal zondag weer close zijn vermoed ik."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant