Stan Broenland keert terug bij JVC Cuijk.
Stan Broenland keert terug bij JVC Cuijk.

Stan Broenland keert na drie jaar terug bij JVC Cuijk

Voetbal 507 keer gelezen

CUIJK | Met ingang van het nieuwe seizoen zal Stan Broenland opnieuw zijn voetbalkwaliteiten tentoonspreiden op het hoofdveld van JVC Cuijk. De 23-jarige middenvelder mag met recht een 'jongen van de club' genoemd worden. Vanaf de eerste stapjes op een voetbalveld in zijn prilste jeugd tot zijn 20ste jaar speelde hij in alle vertegenwoordigende elftallen van JVC Cuijk. In 2014 verliet hij JVC Cuijk voor Germania, waar Broenland zich doorontwikkeld heeft tot een moderne verdedigende middenvelder en werd daar afgelopen seizoen tot speler van het jaar gekroond. 

Trainer Ruud Kaiser is duidelijk in zijn nopjes met de komst van Broenland: "Ik ben naar Stan wezen bekijken en was erg onder indruk. Hij leest het spel goed, staat altijd op de goede plek, is zuiver in zijn passing, en ook nog een jongen die past binnen onze ambities, namelijk een homogeen team bouwen met jongens uit de regio."
Met Broenland heeft JVC Cuijk inmiddels de volgende spelers voor het volgende seizoen vastliggen: Jurre Grotenhuis, Jay van Boxtel, Yorrit Kanters, Sjoerd vd Looij, Aleksander Lejic, Bjenze Graat, Timo Peters, Simon van Zeelst en Hafid Sarkouk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant