Lars van Kan, trainer van vv Ravenstein.

5H: Ravenstein maakt er 13 tegen sv Ruwaard

Voetbal 736 keer gelezen

RAVENSTEIN | Sv Ruwaard is op bezoek bij Ravenstein tegen een 13-1 nederlaag aangelopen. In dezelfde vijfde klasse H won Odiliapeel met 0-3 bij MOSA'14 en GVV'57 met 3-6 bij De Willy's.

Ravenstein was vele maatjes te groot voor het arme sv Ruwaard, dat ondanks het enorme krachtsverschil sportief bleef spelen. Door goals van Jochem Bruinsma (5), Max Suppers (4), Niek van Heck, Joost Wijnakker, Daan Schoenmakers en een prachtige goal van Gijs van Lieshout eindigde de teller op 13. Ook Ruwaard wist er eentje te scoren.

Driepunter Odiliapeel
Voor rust ging het nog gelijk op in Oijen. in de 63ste minuut opende Stan van den Berg de score namens de gasten. Twintig minuten voor tijd scoorde Hans Adam met een intikker en vlak voor tijd bepaalde Van den Berg met zijn tweede van de middag de stand op 0-3.

Winst GVV'57
GVV'57 boekte een 3-6 overwinning tegen De Willy's. Bij de bezoekers kwamen Wouter van der Geijn, Menno van Tienen (twee), Frank Albers, Lamin Barrow en Bernie Kruisbergen tot scoren.