FC Schadewijk-trainer Giel van Orsouw. (Foto: Ad Megens)

4F: 'Schandalige vertoning' van FC Schadewijk, NLC'03 speelt gelijk tegen Teisterbanders

Voetbal 1.347 keer gelezen

OSS | FC Schadewijk is op bezoek bij laagvlieger RKTVC tegen een kansloze 3-0 nederlaag aangelopen. In dezelfde vierde klasse F speelde NLC'03 met 1-1 gelijk tegen Teisterbanders.

Voor rust werd er niet gescoord in het duel tussen RKTVC en FC Schadewijk. In de tweede helft speelden de Ossenaren erg slecht en werd er met 3-0 verloren. "Een schandalige vertoning in de tweede helft. Ons niveau lag erg laag", concludeert FC Schadewijk-trainer Giel van Orsouw.

Gelijkspel NLC'03
NLC'03 kwam al in de derde minuut op voorsprong door Wouter Bijl. Na een kwartier kreeg hij de kans om er 2-0 van te maken, maar Bijl miste een strafschop. De ruststand was 1-0. In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Teisterbanders loerde op de counter en kwam een kwartier voor tijd op gelijke hoogte uit een penalty. Mitchell van Boxtel was nog dicht bij de 2-1, maar er werd niet meer gescoord. "We leveren helaas twee punten in", aldus NLC'03-trainer Gerrit van Uden.