Gassel-trainer Pierre Hermsen zag na afloop van het duel tegen zijn oude club GVV'57 dat een band van zijn auto lek was. (Foto: Twitter Gassel)

5H: OKSV heeft nog een puntje nodig voor nacompetitie

Voetbal 1.544 keer gelezen

OKSV is in de vijfde klasse H hard op weg om zich te plaatsen voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Peter van Orsouw heeft na de 1-0 overwinning op SCMH nog een puntje nodig voor de periodetitel.

SCMH was in de eerste helft wat beter dan OKSV, maar veel kansen waren er niet. In de tweede helft ging OKSV beter voetballen en in de 69ste minuut werd het 1-0. Dirk van der Berg gaf de bal diep op Erwin van Summeren en die werkte met een sliding de bal boven in de hoek. "Een geweldige goal", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "Daarna zijn we niet echt in de problemen gekomen, ook mede door goed keeperswerk van Frank Vos."

De Willy's klopt Ulysses
De Willy's won de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 3-2 van Ulysses. Stein Jacops (twee) en Gijs Selten scoorden voor de thuispubliek, Paul van Lith (2-1) en Bernd van de Camp (2-2) bij de bezoekers. "De eerste helft speelden we onder de maat. Twee keer stonden we niet goed te verdedigen", concludeerde Ulysses-trainer Sander Janssen. "In de tweede helft was het eenrichtingsverkeer en hebben we genoeg kansen gehad. Eén uitval van De Willy's zorgde voor een penalty en de 3-2."

Ravenstein wint ruim
Ravenstein had geen enkele moeite met VCO. Door drie goals van Max Suppers en treffers van Joost Wijnakker, Ton Knoben en Jochem Bruinsma bij de bezoekers werd het 1-6. Ravenstein-trainer Lars van Kan: "Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij. Complimenten voor de jongens dat ze 90 minuten zijn blijven voetballen. Thomas Wijnakker en Max Suppers waren bij ons de uitblinkers."

Odiliapeel wint moeiteloos
Dankzij een goal van Stan van den Berg leidde Odiliapeel met rust met 0-1 op bezoek bij SCV'58. Via Van den Berg en twee keer Hans Adam werd het uiteindelijk 0-4. Het doel van SCV'58 is wel behaald: hoger eindigen dan GVV'57.

MOSA'14 klopt Ruwaard
De kans wordt steeds groter dat Ruwaard ook dit seizoen niet gaat winnen. MOSA'14 was vandaag met 0-2 te sterk. Na 32 minuten opende Rens van den Heuvel de score. Hij benutte een penalty kort nadat hij zelf was neergehaald. Voor rust waren er diverse kansen, waarvan ook één voor de Ossenaren. Zeven minuten na rust was het 0-2. Mitchell van den Heuvel bediende met een steekbal Roy Koenders. Ondanks kansen aan beide kanten werd er niet meer gescoord.

SBV verliest en eindigt met tien man
FC De Rakt wil met vertrouwen de nacompetitie ingaan. Tegen SBV werd een terechte 0-3 zege geboekt. De Harenaren speelden veertig minuten met tien man.

Gassel wint derby van GVV'57
Gassel had niet veel moeite met GVV'57. Ramon van der Venne, dit seizoen aardig op dreef, opende de score. De thuisploeg kwam terug tot 1-1, maar Paul Cornelissen kopte de bezoekers weer op voorsprong. Via Erik Barten en Van der Venne (penalty) eindigde de derby in 1-4.