(Foto: Romy Wering)

5H: Periodetitel voor OKSV, Ruwaard krijgt er 14 tegen, trainer valt in bij SCV'58

Voetbal 781 keer gelezen

MEGEN | OKSV heeft zich geplaatst voor de nacompetitie door de winst van de derde periode. Het al geplaatste Ulysses spaarde spelers en daardoor liepen de gasten redelijk eenvoudig uit naar 1-4.

SCMH is al een aantal weken kampioen en wilde het seizoen voor het eigen publiek op een leuke manier afsluiten. Dat deed het ook door SCV'58 met 3-1 te verslaan. "Een duidelijke overwinning", aldus trainer Ger Romeijnders. "We hebben Hans van Helvoirt kunnen huldigen met twee goals. Al met al een mooi afscheid." Bij SCV'58 -waar Pascal van Thiel na 42 minuten de 1-1 maakte- was er een opmerkelijke invaller. Trainer Jeroen Denissen mocht van de spelersgroep invallen en kreeg de aanvoerdersband om. "Ik ben op de schouders uiteindelijk het veld afgedragen. Een mooi moment."

Gelijkspel in Ravenstein
Ravenstein en De Willy's sloten het seizoen af met een 3-3 eindstand. De gasten kwamen twee keer op voorsprong door Yannick Bens (0-1) en Paul van Lith (1-2), maar het waren de bezoekers die twee keer terugkwamen. Ze kwamen ook op voorsprong, maar Gijs Selten bepaalde de eindstand op 3-3. Bij de thuisploeg scoorde Max Suppers twee keer en Jochem Bruinsma eenmaal. Ravenstein-trainer Lars van Kan: "De keeper van De Willy's hield vandaag alles tegen. Complimenten voor mijn jongens."

Gassel haalt keihard uit
Ruwaard nam op bezoek bij Gassel nog brutaal de leiding. Na 90 minuten stond er echter een 14-1 eindstand op het scorebord. Het dramaseizoen van Ruwaard is ten einde. Er werd één punt gepakt en het doelsaldo was 25 voor en 171 goals tegen. Aan de nieuwe trainer Ger Romeijnders de taak om het beter te doen.

MOSA'14 verslaat GVV'57
Na 25 minuten stond MOSA'14 al met 3-0 voor tegen GVV'57. Rens van den Heuvel maakte de eerste twee, Roy Koenders de derde. Zes minuten voor rust was de 3-1 een feit. Na rust waren er voor beide ploegen enkele kansjes, maar er werd niet meer gescoord.

Odiliapeel te sterk voor SBV
De toeschouwers bij Odiliapeel tegen SBV moesten 51 wedstrijdminuten wachten op de 1-0. Toen was het Hans Adam die voor het eerst het thuispubliek liet juichen. In de 78ste minuut zorgde Niels van den Brand voor een verdubbeling van de stand. Joep Cruijsen bracht de spanning terug met de 2-1, maar in de laatste minuut viel de beslissing door Rick van Leeuwen.

FC De Rakt - VCO 3-0