OKSV promoveert.

OKSV klopt Achilles Reek en promoveert

Voetbal 2.040 keer gelezen

OVERLANGEL | Feest in Overlangel. OKSV is door de 3-2 overwinning op Achilles Reek gepromoveerd naar de vierde klasse. Laatstgenoemde moet volgend weekend winnen van Milheezer Boys om vierdeklasser te blijven.

OKSV kwam op voorsprong door Rick Reijs. Beide ploegen kregen vervolgens kans om te scoren, maar het bleef bij 1-0. In de tweede helft een sterker Achilles Reek en die ploeg ging vol voor de 1-1. Doelman Frank Vos van OKSV kroonde zich tot man van de wedstrijd en hield zijn doel lang schoon. Rond de zeventigste minuut viel toch de terechte gelijkmaker door Bas Linders. Lang konden de gasten niet genieten van de 1-1, want een klein kwartier later was het 2-1. Paul Sweep maakte de 2-1 en zo'n vijf minuten later de 3-1. Linders scoorde kort voor tijd nog wel 3-2, maar het was niet genoeg. "Historie voor OKSV", aldus trainer Peter van Orsouw. "Een geweldige dag voor ons. Al moet ik eerlijk zeggen dat een gelijkspel terecht was geweest. Maar ja, de bal blijft rond."

OKSV gepromoveerd. (Foto: Chris Kamps)