John de Wolf ziet vanuit zijn dug-out
John de Wolf ziet vanuit zijn dug-out (Foto: Peter Kuijpers)

Blauw Geel'38/Jumbo ontvangt dinsdag Spakenburg

Voetbal 324 keer gelezen

HEEMSKERK – Ruim 400 toeschouwers waren getuigen van het 1-1 gelijke spel tussen thuisclub ADO'20 en het bezoekende Spakenburg met coach John de wolf. Pingels besliste het KNVB Bekerduel in het voordeel van Spakenburg.

Al na acht minuten opende de bezoekers uit het vissersdorp de score door een treffer  van Philip Ties. De wedstrijd vervlakte en na rust was het Remon de Waard die voor ADO'20 de gelijkmaker produceerde. ADO'20 dat in de competitie uit gaat komen tegen Blauw Geel'38. De verlenging leverde niets op zodat strafschoppen de winnaar aan moesten wijzen. Beide keepers stopten er een, maar bij de om-en-om serie viel de beslissing in het voordeel van Spakenburg omdat keeper Ter Wielen een ADO'20 strafschop wist te keren. Aanstaande dinsdag speelt Blauw Geel'38 dat was vrijgeloot om 20.15 uur thuis tegen Spakenburg.  Zondag volgt de voorbeschouwing en het verhaal over het aanblijven van Lucas Borato komend seizoen.

Keeper Michiel van Kampen van ADO'20 tik de bal weg voor (14) Bert Steltenpool gevaarlijk kan worden