Afbeelding

Vinnie Vermeer op huurbasis van NAC Breda naar FC Oss

Voetbal 369 keer gelezen

OSS | FC Oss huurt Vinnie Vermeer voor één seizoen van NAC Breda. De 22-jarige middenvelder sluit per direct aan en verschijnt vanmiddag al op het trainingsveld. 

"Ik heb er veel zin in", aldus Vermeer. "In Breda heb ik een goed seizoen gedraaid, maar pech gehad met blessures. Bij FC Oss hoop ik veel te mogen spelen, want dat is in deze fase van mijn carrière het belangrijkste."

'Voorbeeldprof'
Oefenmeester Klaas Wels ziet Vermeer als een welkome versterking. "Met zijn komst hebben we de positie voor de verdediging nog beter bezet. Daar ben ik blij mee. En hij kan met zijn voetballend en tactisch vermogen zeker iets toevoegen. Wat ik ook belangrijk vindt, is dat hij in zijn houding en gedrag een voorbeeldprof is."

Loopbaan
Vermeer debuteerde op jonge leeftijd bij FC Eindhoven en speelde 25 competitieduels voor de blauw-witten. Vervolgens kwam hij een seizoen uit voor NAC Breda en het Ecuadoraanse Deportivo Azogues. In de zomer van 2016 keerde hij terug in Breda en zette hij een krabbel onder een driejarige verbintenis. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant