Ulysse uit Megen behaalde de grootste dagzege afgelopen weekend

Koplopers winnen in 5H

Voetbal 94 keer gelezen

Ulysses, Gassel en FC De Rakt wonnen ook hun tweede wedstrijd en blijven om die reden koploper. Vijf ploegen in 5H smaakten nog niet het genoegen van de winst. Het blijft spannend met volgende week weer een nieuwe ronde met leuke paringen.

FC de Rakt won met het kleinst mogelijke verschil van SCV'58 uit Velp. FC De Rakt had een één doelpunt voldoende om SCV'58  op de knieen te krijgen. Veel krachtsverschil zat er niet tussen beide teams. Volgens trainer Jeroen Denissen een totaal onnodige nederlaag en erg zuur voor ons wist hij Kliksport te melden.. Bij FC De Rakt zijn ze er niet minder blij om. Zo gaat dat in voetbal.

SCMH – VCO 6-0
SCMH haalde hard uit naar VCO. Met maar liefst een half dozijn doelpunt in de kraag konden de bezoekers weer terug naar het oventje. Rick van den Broek, Jorn de Koning (2x), Koen Verhagen, Koen van Asseldonk en Niels van Doorn waren de schutters op Sportpark Spoorzicht.

Odiliapeel – GVV'57 6-2
Met een half dozijn goals achter de kiezen verloor het Gravense GVV'57 in en van Odiliapeel. Na een 1-1 ruststand werd het uiteindelijk een verdiende 6-2 zege voor de groen/witten. Hans Adam (3x),Luuk van de Pol (2x) en Stan van den Berg waren de schutters voor trainer Arno Willems.

Ulysses – Ruwaard 6-0
Het Megense Ulysses boekte een regelmatige zege op het Osse Ruwaard. Het krachtsverschil was groot en de Ossenaren konden geen moment wat tegengas geven. Voor Ulysses scoorden: Paul van Lith (3x) Willem Brouwer (2x) en een eigen doelpunt van Ruwaard.

MOSA'14 – OKSV 1-4
Een stevige nederlaag voor de ploeg uit Oijen. Op Sportpark De Rijsbos werd het een 1-4 nederlaag voor de 'dijk bewoners.' De eerste helft ging gelijk op. Vier minuten voor rust kwam Overlangel op voorsprong. Ruststand 0-1. Na bijna een uur kreeg Kevin Segbars direct rood. In de 62min tikte OKSV vanuit de rebound de 0-2 binnen. Remco van Zonsbeek zorgde 20 minuten voor tijd de aansluitingstreffer. Maar een kwartier voor het einde viel alsnog de 1-3 en 1-4.