Jeroen de Lang bij DE SMID - Smid Lifestyle.
Jeroen de Lang bij DE SMID - Smid Lifestyle.

Heel veel tuinmeubelen bij DE SMID - Smid Lifestyle

Zakelijk 980 keer gelezen

OSS | DE SMID - Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren heeft het grootste assortiment aan tuinmeubelen van Oss en omgeving. Kom naar de showroom en laat u verrassen door het uitgebreide en gevarieerde aanbod.

Het is lente en veel mensen gaan deze periode op zoek naar een nieuwe serre-, tuin- en terrasset. "En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres", aldus bedrijfsleider Jeroen de Lang. Hij geeft een rondleiding door de geheel vernieuwde winkel van DE SMID en vertelt enthousiast over de uitgebreide collectie. "Op het gebied van tuinmeubelen werken we met bekende merken als Suns, Hartman, Lafuma, 4seasons, Taste, Garden Impressions en vele andere topmerken. Van zeer betaalbaar tot exclusief; we hebben voor elk wat wils. Bij alle producten staat kwaliteit bovenaan", aldus Jeroen. "We hebben een compleet assortiment in de showroom staan. Ieder jaar zie je weer trends. Zoals dit jaar bijvoorbeeld extra lange tafels met een bijpassende stoelen en bank, witte aluminium loungesets of een teakhouten loungeset met stijlvolle bijpassende kussens. Uiteraard hebben we ook nog ruimte voor de wat meer traditionele tuinmeubelen." Bovendien worden ze gratis thuisbezorgd. Ook krijgen mensen een professioneel en eerlijk advies en de koffie/thee staat altijd klaar.

Stoelen en parasols
Naast tuinmeubelen heeft De SMID ook een groot assortiment parasols in verschillende afmetingen en met diverse mogelijkheden. Maar ook schommelstoelen, kussens in allerlei kleuren en maten en veel buitenaccessoires. Ook op het gebied van tuinstoelen is er een ruim aanbod. Ook hier wordt geselecteerd op de mooiste modellen en beste merken. Er zijn meerdere eyecatchers zoals de design stoelen en tafels van het merk Houe uit Denemarken. Deze zijn afgewerkt met bamboe tafelbladen en de stoelen zijn vormgegeven door de ontwerpers van LEGO. Je kunt zelf de stoelen samenstellen in verschillende modieuze kleuren en kunnen zomer en winter buiten blijven staan.

Sfeerhaarden
Lekker buiten zitten, ook als het 's avonds iets afkoelt? Dan is een sfeerhaard ideaal. Bij DE SMID zijn deze haarden in allerlei uitvoeringen en prijscategorieën verkrijgbaar.

Barbecue
Barbecueën kan ieder jaargetijde. Voor barbecues, gereedschap en hoezen ben je bij DE SMID aan het juiste adres. Zo is er een shop-in-shop van het bekende barbecuemerk Weber. Een andere 'hardloper' is The Bastard, een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. Hiermee kan je heerlijk koken, grillen, bakken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken het hele jaar door. Met The Bastard maak je in een handomdraai mals vlees-, vis- of groentegerechten met een verfijnde smaak zoals je alleen bij The Bastard proeft.

Openingstijden
Maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, Koningsdag gesloten en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. www.smidlifestyle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant