Directeur Voedselbank Piet Coolegem en projectmanager LPO Rob Hermes.
Directeur Voedselbank Piet Coolegem en projectmanager LPO Rob Hermes.

Leden Logistiek Platform Oss steunen Voedselbank Oss

Zakelijk 587 keer gelezen

OSS | Het Logistiek Platform Oss heeft besloten de Voedselbank Oss en Omgeving de komende jaren structureel te gaan ondersteunen. De Voedselbank helpt ruim 500 mensen in Oss die onder de armoedegrens leven met voedsel en andere dagelijkse boodschappen. Rob Hermes, projectmanager LPO: "Als Logistiek Platform Oss willen we graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. We zijn een samenwerkingsverband van bedrijven in het Osse, daarom vinden we het logisch om juist voor de gemeenschap in deze regio iets terug te doen. Bovendien past het bij ons om een logistiek proces te ondersteunen."

De ruim vijftig vrijwilligers van de Voedselbank zetten zich belangeloos in om de ruim 180 pakketten voor cliënten uit Oss, Bernheze en Landerd te verzorgen. Hermes: "Het is bijna ondenkbaar in onze welvaartsmaatschappij dat het nodig is, maar het is zo. Als LPO-leden dragen we deze organisatie en z'n vrijwilligers een warm hart toe."

'Juiste plaats'
De Voedselbank Oss en Omgeving is blij met de steun van de leden van het logistieke platform. "Voor het verantwoord draaiend houden van de Voedselbank is een structurele inkomstenbron nodig, zodat het zeker is dat ook in de toekomst de rekeningen voor zaken zoals elektriciteit betaald kunnen worden. De steun in de vorm van benzine of gebruik van auto's en opslagruimte is erg welkom. En ook de geld- en voedseldonaties komen zeker op de juiste plaats terecht", aldus directeur Piet Coolegem van Voedselbank Oss en Omgeving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant