Afbeelding

Ontwerp, aanleg en onderhoud door Tuinen door Thijs en Bart

Zakelijk 1.302 keer gelezen

SCHAIJK | Hoveniers Thijs den Brok en Bart Geurts van Kessel vormen sinds 2006 'Tuinen door Thijs & Bart' in Schaijk. Het bedrijf verzorgt het complete plaatje. Van ontwerp, aanleg tot en met onderhoud.

Bart Geurts van Kessel is de ontwerper binnen het team, terwijl Thijs zich bezig houdt met de aanleg en onderhoud van de tuinen. Den Brok: "We zijn hoveniers in hart en nieren en vullen elkaar prima aan. We proberen vernieuwend te zijn en voor elke opdracht een eigen ontwerp te maken, waarbij we heel specifiek rekening houden met het huis, de gewenste stijl en de gebruikswensen van de klant." Om een ontwerp goed visueel te kunnen presenteren beschikt Tuinen door Thijs en Bart over een geavanceerd 3D-computerprogramma. "Aan de hand van een fimpje krijgt de klant een perfect beeld hoe de toekomstige tuin eruit komt te zien. Dan kan men zich beter voorstellen hoe het gaat worden." Kenmerkend voor de werkwijze van de heren is dat ze alle onderdelen van het tuinontwerp ook zelf leveren. Dat geldt voor de bestratingen, overkappingen, afscheidingen tot aan keramische tegels, tuinhaarden en grote potten. Thijs: "Overkappingen zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken bij de aanleg van een tuin, maar wij ontwerpen zelf de overkapping die helemaal past bij de tuin en het huis in plaats van een standaard product te gebruiken. Vervolgens realiseren wij dat dan ook."
Het onderhoud van de tuin is eveneens een wezenlijke tak binnen het hoveniersbedrijf. "In de snoeiperiode nemen wij vrijblijvend contact op met onze klanten of men wil dat we komen snoeien en/of bemesten. Op deze manier wordt de tuin vakkundig en netjes bijgehouden en ontzorgen wij de klant met het onderhoud van de tuin. Daar zijn ze echt blij mee." Meer info: www.tuinendoorthijsenbart.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant