René en Marian.
René en Marian.

Nieuw in het Osse centrum: Rema Fashion Deco

Zakelijk 2.632 keer gelezen

OSS | Rema Fashion Deco opende zo'n zes weken geleden de deuren aan het Heschepad 91 in het Osse centrum. Marian en haar echtgenoot Rene Manniën hadden een winkel in Dordrecht, maar wilden liever in de buurt van hun woonplaats Den Bosch gaan werken. Oss kwam snel in beeld en daar zijn ze met veel vertrouwen gestart. "De reacties van mensen zijn zeer positief."

Het pand aan het Heschepad is volgens Marian zeer geschikt voor Rema Fashion Deco. "We hebben een grote etalage en we kunnen heel leuk etaleren. Ook is het Heschepad een straat waar veel mensen doorheen komen. Er zijn al veel nieuwsgierige mensen binnengekomen en zo groeit de naamsbekendheid." In Dordrecht richtte het echtpaar zich op woondecoratie. "In Oss hebben we ook een uitgebreid assortiment. Van lampen tot klokken en van fotolijsten tot skulls."

Kleding
Nieuw bij Rema is het onderdeel kleding. "Ik heb dertig jaar op de markt gestaan en dus ook ervaring met kleding. We richten ons op vrouwen van jong tot oud. We gaan ons specialiseren in grote maten. Dat hebben we nu ook al, maar dat onderdeel wordt groter."

Toekomst
Marian en René hebben veel vertrouwen in de toekomst. "We denken dat de combinatie die wij aanbieden een mooie aanvulling is op het aanbod in het Osse centrum."

Acties
Rema Fashion Deco stunt regelmatig met de prijzen. "We hebben nu bijvoorbeeld kortingen van 10 tot 50 procent. Ook in het najaar bieden we aantrekkelijke acties aan."

Informatie
kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Rema Fashion Deco. Bellen kan naar (0412) 48 89 63.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant