Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

Jacobs Speelplezier: hèt adres voor al uw buitenspeelgoed

Zakelijk 1.668 keer gelezen

GEFFEN | Een winkel vol skelters, trampolines, speeltoestellen en speelgoed voor buiten. Voor een kind is een bezoek aan Jacobs Speelplezier aan de Kloosterstraat in Geffen ongetwijfeld een droom.

Marco Jacobs is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in skelters, trampolines en buitenspeelgoed. Samen met partner Rosita runt hij sinds zes jaar een winkel in Geffen. Eerst op het industrieterrein en sinds drie jaar is Jacobs Speelplezier te vinden in een ruime winkel in het centrum van Geffen. Rosita: "In onze winkel hebben we de ruimte om een groot deel van ons assortiment te laten zien. Bovendien kunnen de klanten de skelters en trampolines uitproberen. Dan zien en voelen de mensen ook de kwaliteit. Wij verkopen alleen producten waar we 100% achter staan." Jacobs heeft skelters in verschillende grootte en prijsklassen in het assortiment. "Wij onderscheiden ons door het leveren van service. We leveren snel en verzorgen ook alle reparaties. Van een bandje plakken tot het leveren van onderdelen of repareren na slijtage." Bij Jacobs is het tevens mogelijk om (familie)skelters te huren, inclusief een skelterbaan. Ideaal voor feestjes, bedrijven en scholen.

Veiligheid
Op het gebied van trampolines heeft Jacobs Speelplezier de drie betere merken trampolines in huis. "Mensen kijken vaak naar prijs, maar kwaliteit en veiligheid zijn in onze ogen toch het belangrijkste. Bijvoorbeeld trampolines van het merk Berg zijn van topkwaliteit. Dat herken je meteen in materiaalkeuze en afwerking. Wij kunnen de trampoline leveren en plaatsen op locatie. Zelfs het ingraven kunnen we verzorgen. Wij zitten al jaren in het vak en adviseren de mensen graag. Op het gebied van speeltoestellen is heel veel mogelijk. Van een schommel tot aan een compleet kasteel. Wij denken graag met de klant mee wat de beste oplossing is en verzorgen indien gewenst ook de plaatsing."
Jacobs Speelplezier heeft sinds kort ook een uitgebreide keuze in voetbaltafels en tafeltennistafels. Marco: "Wij leveren aan particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Bij bedrijfsmatig gebruik is service natuurlijk extra belangrijk."
Meer info: www.jacobsspeelplezier.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant