Afbeelding
Foto: Bert Akkermans

Wiro Reclame: schrijf in voor kaartmarathon op 3 februari

Zakelijk 333 keer gelezen

BERGHEM | De oorsprong van Wiro Reclame ligt bij het beletteren van bedrijfswagens. Inmiddels is het in Berghem gevestigde bedrijf op een veel breder terrein actief.

Nog altijd is het beletteren van auto's en vrachtwagens een belangrijke tak van sport binnen Wiro. Of het nu om een groot bedrijf gaat, of een jonge ondernemer die zijn bedrijfsbus wil laten beletteren; bij Wiro krijgt iedere klant aandacht en persoonlijk advies.
Ook als leverancier van sponsorborden weten bedrijven en verenigingen uit de wijde regio de weg naar de Hoessenboslaan in Berghem te vinden. De toegangsborden bij invalswegen in de gemeente Oss zijn voor het overgrote deel geleverd door Wiro. In Berghem verzorgt het bedrijf zelfs op eigen initiatief de borden waarop de verschillende evenementen in het dorp worden aangekondigd. Eigenaar Rini van Rodijnen vindt het vanzelfsprekend dat hij zich inzet voor de activiteiten in 'zijn' dorp. "Ons bedrijf is gevestigd in Berghem en veel inwoners en bedrijven weten ons te vinden. Vandaar dat we ook graag wat terug doen voor de gemeenschap."

Kaartmarathon op 3 februari
Eén van de organisaties welke op de steun van Wiro mag rekenen is de stichting Berghem tegen Kanker. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk zet Rini van Rodijnen zich hiervoor in. Zo sprak hij tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad Berghem vol enthousiasme over de kaartmarathon; het aanstaande evenement van stichting Berghem tegen Kanker. "Op 4 februari is het Wereldkankerdag. In dat kader willen wij iets speciaals neerzetten: een kaartmarathon op zondag 3 februari van 10.00 tot 23.00 uur. We gaan rikken, jokeren, bridgen en kezen." Je kunt individueel, als duo of als team deelnemen. Schrijf je als team in, dan is het de bedoeling dat er van 10.00 tot 23.00 uur iemand van het team aanwezig is. "Ik hoop natuurlijk op een enorm aantal inschrijvingen want de opbrengsten komen allemaal ten goede aan Stichting Berghem tegen Kanker." De kosten zijn als individuele deelnemer 15 euro, als duo 25 euro en voor een team van minimaal 4 personen 40 euro. Meer informatie over de kaartmarathon op 3 februari: www.berghemtegenkanker.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant