Afbeelding

Lekker chocolaatje voor een Zonnebloemmaatje

Algemeen 891 keer gelezen

VEGHEL | De afdeling Zonnebloem Veghel, Eerde, Mariaheide en Zijtaart heeft de gasten vrijdag 19 juni getrakteerd. Alle gasten werden door vrijwilligers verrast met een mooi ingepakt doosje met heerlijke bonbons die gemaakt en geleverd zijn door Rudolf Vermeulen bonbons in de Hoofdstraat in Veghel.

De reden van deze traktatie is dat de Zonnebloem vanwege de Coronacrisis dit jaar geen activiteiten kan organiseren voor mensen die in de risicogroep vallen. De traktatie werd bij 175 gasten bezorgd.

Heel Veghel bakt
De Zonnebloem heeft al meerdere keren dit jaar aan hun gasten gedacht. Zo hebben ze meegedaan met Heel Veghel bakt, zijn er kaarten gestuurd naar gasten en werd iedereen regelmatig gebeld om te vragen hoe het met hun gaat in deze Coronatijd. De vraag werd dan gesteld of de Zonnebloem nog iets kon betekenen, zoals bijvoorbeeld het doen van boodschappen.

Kerstviering
De komende activiteiten van dit jaar zijn tot en met november geannuleerd.
Bij de afdeling Zonnebloem Veghel, Eerde, Mariaheide en Zijtaart hopen ze dat op het einde van het jaar de Sinterklaasactiviteit en de Kerstviering nog door kunnen gaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant