Rian van der Heijden
Rian van der Heijden

Rian van der Heijden 40 jaar bij M vd Heijden Autocentrum

Algemeen 1.849 keer gelezen

ZIJTAART | Rian van der Heijden was op dinsdag 1 september precies 40 jaar in dienst bij M vd Heijden Autocentrum in Zijtaart.

Op 1 september 1980 kwam Rian, na het behalen van zijn LTS diploma, officieel in dienst bij M vd Heijden Autocentrum. Rian was toen net 16 jaar geworden. Werken en/of hobbyen in de autogarage deed hij al van kleins af aan. Maar, dat kan ook niet anders als je vader Marinus het garagebedrijf opricht en je broer Mari het bedrijf in 1975 overneemt.

Rian is nog steeds een echte vakman als het om het sleutelen gaat. Van het geven van onderhoudsbeurten, het demonteren en monteren bij blikschades tot aan het reviseren van versnellingsbakken. Rian sleutelt graag het liefst de hele dag aan auto’s van de Volkswagen groep. Dat is echt zijn specialiteit.

Ook in zijn vrije tijd is Rian met auto’s bezig. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Een privé collectie met een x aantal oude Volkswagens mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Hij heeft thuis dan ook een heus Volkswagenplein.

We hopen dat (ome) Rian onze werkplaats nog vele jaren blijft versterken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant