Na elke blok live sprekers moet er een TALK getoond worden uit de bibliotheek van TED zelf.
Na elke blok live sprekers moet er een TALK getoond worden uit de bibliotheek van TED zelf.

Help mee het TEDxVeghel programma bepalen

Algemeen 257 keer gelezen

VEGHEL | Helaas is een van de strikte regels van TED dat de eerste TEDxVeghel slechts 100 bezoekers live mag ontvangen. Dat is natuurlijk veel en veel te weinig. Deze 100 zijn een invite only waarvoor TEDxVeghel voorzichtig nog een kaartje ter beschikking stelt omdat ze eigenlijk al vol zitten.

Na elk blok live sprekers is de regel dat er een TALK getoond moet worden uit de bibliotheek van TED zelf. TEDxVeghel mag deze vier speeches echter wel zelf kiezen waarbij ze de hulp van het publiek vragen. Daarvoor is een stemtool gemaakt. Voormalig studente, inmiddels medewerksters Hobij, Jennifer Luttikhuizen van Fontys Hogescholen ICT, Multimedia en Design is hierop met een acht afgestudeerd. Er is een voorselectie gemaakt van drie keer vijtien speeches door Eric van Dal die past bij de speeches van de sprekers. Deze voorselectie komt voort uit honderden speeches die Eric heeft zitten doorspitten. Daarom maakt de organisatie een diepe buiging voor Eric en zijn talloze uren van research

Eind juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Er komen vanaf nu, elke week vijf verschillende speeches waaruit gekozen kan worden. Men kan dus uiteindelijk ook nog een stukje van het programma mee helpen bepalen. "Het is ongelooflijk maar zo'n applicatie daar zit toch gewoon een klein half jaartje werk in. Het oogt zo minuscuul maar voor een vrijwilligersorganisatie die wij zijn, is dit mega. We kunnen alleen maar heel erg trots hierop zijn", verklaart Joep van Ganzewinkel, bestuurslid TEDxVeghel en sinds twee jaar op dezelfde opleiding afgestudeerd en inmiddels bijna klaar met zijn eerste masteropleiding. Er kan gestemd worden op stem.tedxveghel.com.
"Dit is teamwerk, Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de krachtige hulp van Theiner ICT. Altijd betrouwbaar, altijd behulpzaam. DANK team Theiner", voegde Joep van Ganzewinkel hier nog aan toe.

Het programma:
Het nieuwe werken (Frits van Eerd, Barbara Brouwer, Thijs Swinkels, Han van Horen)
TED TALK
Het nieuwe bewustzijn (Hella van de Wijst, Daan Roovers, Eric Slaats, Herman Molenaar)
TED TALK
Het juiste werken (Bob Hutten, Babs van Geel, Roel van de Berg, Joan Hanegraaf)
TED TALK
Het begint bij jezelf (Willie Smits, Ate Ludwig, Joost Bierens, Wim van de Donk)
TED TALK

Stem hier op de verschillende talks:.stem.tedxveghel.com.

Na elke blok live sprekers moet er een TALK getoond worden uit de bibliotheek van TED zelf.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant