De OPA's doen elke avond hun act én Afslag Veghel is dit jaar weer van de partij.
De OPA's doen elke avond hun act én Afslag Veghel is dit jaar weer van de partij.

Kaartverkoop Hofzittingen gaat hard, vrijdag al uitverkocht

Carnaval 250 keer gelezen

VEGHEL | In de Koekbouw op de Noordkade vinden op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 november de Hofzittingen van CV de Kuussegatters plaats. De kaartverkoop loopt goed. Zo goed dat de vrijdagavond al is uitverkocht. Voor de zittingen op donderdag en zaterdag zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Zaterdag 8 oktober heeft men nog de mogelijkheid om kaarten te kopen in de Gouden Leeuw van 12.00 uur tot 14.00 uur. Ben er snel bij want: op is op. Kaarten kosten 17.50 euro per avond en 12.50 euro voor 65+'ers.
De Hofzittingen worden dit jaar in een nieuw jasje gegoten. Iedere avond met zijn eigen karakter in een zaal met een nieuw podium en een nieuwe opstelling.
De donderdag heeft als thema: 'Kuussegat kletst erop los', met drie onbetwiste 'toppers in de ton'. Jan Strik uit Someren staat bijvoorbeeld in de Top 10 van de beste Brabantse Tonpraoters aller tijden. Hij was tweemaal de beste Tonpraoter van Brabant. Frank Schrijen uit Boxmeer stond afgelopen jaar in de finale van het Brabants Kampioenschap en was al vijf keer publiekswinnaar. En tenslotte Berry Knapen uit Heeze, die in januari van dit jaar met de buut Berry K. uit H. Crimineel de titel Brabants Kampioen Tonpraoten 2016 in de wacht sleepte.

De vrijdagavond is uitverkocht, maar voor zaterdag, dé feestavond met als thema 'Kuussegat loeit erop los', zijn nog wel kaarten. De artiesten van die avond weten hoe je het publiek op de banken krijgt. De OPA's doen elke avond hun act én Afslag Veghel is dit jaar weer van de partij. Informatie kaartverkoop: Yvonne Wierenga 0413 – 310117.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant