De mannen van AFslag Veghel hebben er zin in.
De mannen van AFslag Veghel hebben er zin in.

Afslag Veghel: 'We zijn helemaal terug'

Carnaval 614 keer gelezen

VEGHEL | Ze zijn terug van weggeweest. Afslag Veghel keert dit jaar terug op de Hofzittingen. Drie avonden lang nemen ze Veghel op de korrel met sterke teksten, aanstekelijke melodieën en mooi zangwerk.

"We zijn helemaal terug", vertelt Jan van der Heijden namens Afslag Veghel. Samen met Edwin Pittens, Dirk Lammers en Douwe Sanders vormt hij deze echte Veghelse formatie. "Wij zijn Veghelaren en ons optreden gaat ook echt over Veghel." Ze durven daarin kritisch te kijken naar bepaalde zaken. "Maar nooit beschuldigend. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven." Wie krijgt er dit jaar 'van langs' of welke adviezen worden er gedeeld met de bezoekers van de Hofzittingen. Jan weigert teveel prijs te geven. "We geven advies wie de nieuwe burgemeester van ons prachtige Meierijstad moet worden." De politieke kopstukken zijn gewaarschuwd.

Versterking
De Kuussegatters zijn trots dat Afslag Veghel na een korte afwezigheid weer aanwezig is op de Hofzittingen. "Mensen vroegen ernaar en bij ons begon het weer te kriebelen. Volgens mij zijn we een welkome versterking voor de Hofzittingen." Afgelopen maandag moest Jan een repetitie overslaan in verband met ziekte. Als dat maar goed gaat... "Het komt altijd goed. De druk staat erop en dan halen wij het beste in elkaar naar boven. Het is intensief, maar we leveren geen half werk."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant