Prins Teun D'n Urste en Adjudant Alco Brugmans (Foto Peter Kuijpers)
Prins Teun D'n Urste en Adjudant Alco Brugmans (Foto Peter Kuijpers)

Teun d'n Urste regeert over de Reigers

Carnaval 1.737 keer gelezen

ZIJTAART | In een gezellige en volle gymzaal van het Dorpshuis in Zijtaart is zaterdagavond Teun van der Heijden onthuld als Prins Teun d'n Urste van De Reigers.

Prins Teun d'n Urste is 34 jaar en runt met zijn twee zussen een garagebedrijf in Zijtaart.
Samen met zijn vrouw Suzanne wonen zij op het Rudebroeck in Zijtaart. In zijn spaarzame vrije tijd is Teun is al jaren actief als leiding bij Jong Nederland.
Met vriendengroep KLEATS zijn ze al 22 jaar een vaste verschijning met hun creatieve creaties in de Zijtaartse optochten. Het carnaval vieren zit de familie in het bloed zijn vader was al eens Prins in 1994.
Suzanne is 34 jaar en heeft een eigen bedrijfje in Grafisch vormgeven, illustreren en interieur styling advies.

Adjudant van de Prins is Alco Brugmans, automonteur bij Autocentrum M.v.d.Heijden in Zijtaart. Alco is al jaren lang verdienstelijk lid van de carnavalsvereniging de Reigers. Samen met zijn vrouw Dianne hebben ze twee zonen Tim en Luc. In een drukke en rumoerige zaal sprongen prins Teun d'n Urste en zijn Adjudant Alco Brugmans al schietend door een papieren wand. Op die wand werden vooraf de appjes geprojecteerd uit het geruchtencircuit wie de opvolger zou zijn van Prins Henri D'n Urste.

Hun motto tijdens het Carnaval is: "Niets moet, alles mag!"

Op zondag 20 november is er gelegenheid om Prins Teun d'n Urste en zijn Adjudant Alco, de dames Suzan en Dianne te feliciteren op hun receptie. Deze wordt gehouden in het Dorpshuis in Zijtaart van 10.44 uur tot 16.33 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant