Afbeelding

Vudel maakt eerste optreden bekend

Carnaval 828 keer gelezen

VEGHEL | De verkoop van de onlinetickets voor Vudel, zowel donderdag als vrijdag, start op vrijdag 16 december. Tevens maakt de organisatie de eerste artiest bekend: Deepack.

Das Vudel Koningsfest is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een volksfeest op de donderdagavond voor carnaval. Lange tafels, een stamppot buffet, pullen bier, een aantal meezingers en aanvullend wat spetterende acts en de avond is compleet. Een avond waar de mensen naar uitkijken. Waar niet het bier op tafel staat maar de feestvierder. Sie können losse kaarten bestellen voor nur 27.50 euro via www.vudel.nl. Tafel reserveren voor acht personen kan ook voor 260 euro via info@vudel.nl.

De vrijdagavond
De 500 Early-Bird tickets waren binnen een poep en een scheet uitverkocht. Vanaf 16 december kan men opgaan voor poging twee. De organisatie gooit drie verschillende tickets in de verkoop. Een ticket zonder poespas (17.50 euro), Een Koningspakket, 1 ticket plus 10 bonnen (40 euro), Een Raad van XI pakket, 11 tickets plus 10 bonnen (175 euro).
Tromgeroffel. Op de Vudelvrijdag is de eerste artiest officieel binnen. Een act die wereldwijd heeft bewezen party te kunnen maken. Een dj die dampende mensenmassa's hard laat gaan. Het duo stond onder andere op Defqon 1. Sensation Black en Qlimax: Deepack!
De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area's met verschillende thema's. Van carnavalskrakers tot aan pompende beats en van harde actie met gierende gitaren tot gezelligheid in één van de cafés.

Blijf op de hoogte van al de rariteiten, area's en acts via www.vudel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant