Afbeelding

Kaartverkoop Vudel is nu echt van start gegaan

Carnaval 370 keer gelezen

VEGHEL | De verkoop van de onlinetickets voor Vudel, zowel donderdag als vrijdag, start vandaag (vrijdag 16 december). Om 11.11 uur openden de digitale loketten zich. Tickets via: www.vudel.nl.

Das Vudel Koningsfest is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een volksfeest op de donderdagavond voor carnaval. Lange tafels, een stamppot buffet, pullen bier, een aantal meezingers en aanvullend wat spetterende acts en de avond is compleet. Sie können losse kaarten bestellen voor nur 27.50 euro via www.vudel.nl. Tafel reserveren voor acht personen kan ook voor 260 euro via info@vudel.nl.

De vrijdagavond
De 500 Early-Bird tickets waren snel uitverkocht. De organisatie gooit drie verschillende tickets in de verkoop. Een ticket zonder poespas (17.50 euro), Een Koningspakket, 1 ticket plus 10 bonnen (40 euro), Een Raad van XI pakket, 11 tickets plus 10 bonnen (175 euro). De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area's met verschillende thema's. Van carnavalskrakers tot pompende beats en van gierende gitaren tot het drinken van bier in één van de cafés. Het feest duurt van 20.00 uur tot en met 03.00 uur.

Deepack
De eerste headliner van het feest werd vorige week bekend gemaakt. Deepack staat garant voor dampende mensenmassa's. Voor bevende trommelvliezen en voor een buitenaardse party-beleving. De organisatie is trots op het binnenhalen van deze headliner. Binnenkort volgen er meer. Blijf op de hoogte van al de rariteiten, area's en acts via www.vudel.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant