Afbeelding

'Wij 44 feest!' thema Jeugdhofzitting

Carnaval 420 keer gelezen

VEGHEL | De kaartverkoop voor de Jeugdhofzitting op zaterdag 14 januari 2017 komt op gang. Het is slim om snel kaarten te kopen voordat het uitverkocht is.

Dit jaar komt er een tribune in de Koekbouw zodat je alles super kunt zien. De Hofzitting heeft als thema 'Wij 44 feest!'. Op het podium treden veel artiesten op en vindt de onthulling plaats van de nieuwe Jeugdprins.
Het Jeugdcarnaval in Kuussegat bestaat dit jaar 44 jaar. Op 14 januari gaat tijdens de Jeugdhofzitting het dak gaat eraf met veel artiesten, enthousiaste presentatoren, een swingende hofkapel en het Jeugdbusvolk: een groot feest in de Koekbouw dat we 'saomen maoken'.
Ook dit jaar verzorgen vele Veghelse dansverenigingen, scholen én zangers spetterende optredens. Op het grote podium staan onder andere de Tuimelkids, Basisschool 't Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans, JB Dance Centre en Liz van den Hurk.
Kaarten zijn verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Knuvers Schoenen - Bunders, Intertoys - Molenwieken, UITpunt - Markt. De kaartjes kosten 5 euro.
De Jeugdhofzitting vindt plaats in de Koekbouw aan de Noordkade. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Om 13.30 uur start de show, die afgelopen is rond 16.00 uur (dus iets eerder dan vorige jaren).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant