Afbeelding

Das Vudel Koningsfest is 'ausverkauft'

Carnaval 1.262 keer gelezen

VEGHEL | Uitverkocht. Das Vudel Koningsfest op donderdag 23 februari is compleet uitverkocht. "Hoezee! Het gezelligste bierfest van Brabant, waar je pullen bier omhoog heft en heel hard 'zaufen' kan roepen, een avond met dans, cabaret, meezingers en een heleboel gezelligheid is ausverkauft", laat de organisatie weten.

Na eerder Deepack te hebben aangekondigd heeft het Vudel team tijdens de kerstdagen doen besluiten het Vudelrijk 'Nonstop Pleasure-band' The Guilty Six te schenken voor het carnavalsfeest op vrijdag (daar zijn nog wel kaartje voor te krijgen red.). "Laat je overvallen door hun smerige muzikale hoogstandjes, strakke broeken en een flinke dosis glamour. Voor deze heren is geen enkele Guilty Pleasure plaat veilig. Ze brengen een energieke live-show met gierende gitaren, lekkere deuntjes en een dot sexappeal. Een absolute must-see. Een beleving voor het oog en oor", aldus een tevreden organisatie.

Biertje
De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area's met verschillende thema's. Van carnavalskrakers en pompende beats tot harde actie met gierende gitaren en brommers kieken. Gezellig een biertje drinken in één van de cafés kan uiteraard ook.

Meer informatie op www.vudel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant