Afbeelding

Opgeven voor de Reünie 44 jaar Jeugdcarnaval kan nog net

Carnaval 344 keer gelezen

VEGHEL | Carnavalsvereniging Kuussegat uit Veghel houdt op vrijdag 20 januari een reünie voor iedereen die in de afgelopen 44 jaar betrokken is geweest bij de activiteiten van de jeugd.

2017 staat in het teken van het jubileum van het Veghelse jeugdcarnaval. Kuussegat heeft al 44 jaar lang zijn eigen Jeugdprins, Jeugdadjudanten, Hofnar en Dansmariekes, die tijdens deze dolle dagen vooropgaan in het feest. Zelfs een eigen jeugdhofkapel, de Kuussebloazers, ontbreekt niet. Dat alle kinderen en jongeren in Veghel kunnen genieten van al die activiteiten, is de grote verdienste van talrijke mensen, die in de jeugdcommissie zitten en zaten, én heel veel andere vrijwilligers en medewerkers.
Al deze mensen, die hebben meegedaan in het Jeugdcarnaval of een bijdrage hebben geleverd daaraan, zijn van harte welkom op de 'Reünie 44 jaar Jeugdcarnaval' op vrijdag 20 januari in de Afzakkerij op de Noordkade. Deze avond geeft de volop de kans om herinneringen op te halen en oude bekenden te ontmoeten.

De reünie op vrijdag 20 januari start om 20.00 uur. Aanmelden via de website van de Kuussegatters: www.kuussegatters.nl. De entree is gratis, evenals het welkomstdrankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant