Afbeelding

Nieuwe namen Vudel: Mental Theo, The Darkraver en John de Bever

Carnaval 1.154 keer gelezen

VEGHEL | Vudel Vrijdag presenteert drie nieuwe optredens voor het grote carnavalsfeest op vrijdag 24 februari op de Noordkade in Veghel. Mental Theo, The Darkraver en John de Bever zijn aan het programma toegevoegd. Eerder werden Deepack en The Guilty Six al aan het grote publiek voorgesteld.

The Darkraver is een echte partyking. Deze dj neemt zichzelf niet te serieus. "Godzijdank. Hij is tegelijkertijd een van de meest legendarische artiesten in de scene zoals we deze vandaag de dag kennen. Deze man maakt een grote fissaaaa! Je kent hem van: 'Kom Tie Dan He', 'Helicopter' en natuurlijk zijn gruwelijke mix van Gaan met die banaan", laat de organisatie achter Vudel weten.



The Darkraver.

Mental Theo
Theo Nabuurs is een dj die al jaren meeloopt. De beste man heeft het woord party uitgevonden. De organisatie is blij met deze koning van het feestje. "De koning? De Keizer van het bal! Hij heeft het woord 'party' uitgevonden. Theo is een legende, heeft meer hits achter zijn naam dan haren op zijn hoofd. Maar hé, tel even met ons mee, Wonderful Days, Your Smile, Stars, Fantasy World en Hardcore Feelings. Je kent ze allemaal. Dit optreden wil je niet missen, je moet erbij zijn."

Mental Theo.

Lachende gezichten
John de Bever kan niet ontbreken. De voormalig prof- en zaalvoetballer heeft een waanzinnig succesvolle periode achter de rug. John houdt van lachen, getuige zijn hit Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. "Dat komt goed uit, want wij als organisatie houden ook van lachen."



John de Bever.

Mix
De Vudel vrijdag belooft ook dit jaar weer een mix te worden van verschillende area's met verschillende thema's. Van carnavalskrakers en pompende beats tot harde actie met gierende gitaren en brommers kieken. Gezellig een biertje drinken in één van de cafés kan uiteraard ook.

Meer informatie op www.vudel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant