Cor Biemans
Cor Biemans

Deelnemers kiezen Miss & Mister Buffelrun

Algemeen 561 keer gelezen

BOERDONK | Tijdens de Kerstvakantie stond er voor de deelnemers aan de Buffelrun 2016 nog een bijzondere activiteit op het programma. Zij konden stemmen op hun favoriete Miss & Mister Buffelrun 2016. Die eer viel Cor Biemans en Renske Hagelaars ten deel 

De Buffelrun staat vooral bekend om het neer zetten van een kwalitatief goede obstakelrun tegen een betaalbare prijs. Dat kan natuurlijk alleen maar door de inzet van meer dan honderd vrijwilligers. Ook de fotografen behoren hiertoe.  Dit zijn allemaal spontaan aangemelde vrijwilligers. Na de run hebben deze fotografen een groot aantal kanshebbers aangedragen om te worden gekozen tot Miss & Mister Buffelrun 2016. Door een objectieve stemming binnen de fotografengroep zijn er uiteindelijk drie kandidaten onder de vrouwen en drie onder de mannen overgebleven. 

Winnende foto
Daarna was het de beurt aan de buitenwereld wie in zijn of haar ogen Miss of Mister Buffelrun 2016 moest worden. De stemming sloot 8 januari en de winnaars, zie foto's, zijn inmiddels ook persoonlijk benaderd. Zij komen niet alleen met de winnende foto op het e-ticket en krijgen een gratis toegangskaartje voor 2017, maar ontvangen ook van sponsor Rabobank Uden-Veghel een Rituals pakket. Namens de organisatie, van harte gefeliciteerd!

De voorbereidingen voor de Buffelrun 2017 zijn al weer gestart. Check www.buffelrun.nl.

Cor Biemans
Renske Hagelaars
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant