Kaartverkoop Boerenbruiloft vanaf 17 januari verkrijgbaar

Carnaval 140 keer gelezen

VEGHEL | Kaarten voor de Boerenbruiloft zijn vanaf dinsdag 17 januari te verkrijgen bij het UITpunt Veghel op de Markt. Het aanstaande Boerenbruidspaar Bernard Vissers en Karin Kuijpers met hun getuigen Geert Dirkse en Hilde van Heck kijken er naar uit. En ook het Jeugdboerenbruidspaar, dat tijdens de Jeugdhofzitting wordt onthuld, heeft er zin in.

Op carnavalsdinsdag 28 februari begint de dag 's morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Afzakkerij op de Noordkade. D'n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de 'onechtverbintenis' zijn grappig én de boerenmaaltijd is lekker. Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar 'Vrienden voor het leven' wordt mag gevierd worden.
Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt ook plaats in de Afzakkerij en is vrij toegankelijk.

Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij: UITpunt Veghel (Markt 1). Entreekaarten voor volwassen kosten 12.50 euro, voor de jeugd 6.50 euro. De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant