Dit jaar zijn Fabine Janse en Diem van den Tillart het Jeugd Boerenbruidspaar van 2017.
Dit jaar zijn Fabine Janse en Diem van den Tillart het Jeugd Boerenbruidspaar van 2017.

Fabine en Diem worden 'vrienden voor het leven'

Carnaval 1.422 keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar zijn Fabine Janse en Diem van den Tillart het Jeugd Boerenbruidspaar van 2017. Tijdens de Jeugdhofzitting op zaterdag 14 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor. Op dinsdag 28 februari worden ze 'Vrienden voor het leven'. Het feest is van 14.00 uur tot 16.30 uur.

"Ik ben Fabine Janse (8). Samen met mijn papa en mama en zusje Eva woon ik op het Ven. Mijn hobby's zijn turnen, lezen en hockey. Ik zit op basisschool 't Ven in groep 5a. Het lijkt mij super leuk om samen met Diem vriendjes voor het leven te worden. Ik heb dan ook super veel zin in  de carnaval." 
Diem van den Tillart (8) woont met zijn vader en moeder en broer Jens op het Ven. "Mijn sport is voetballen bij Blauw Geel. Ook vind ik buitenspelen en trampoline springen erg leuk. Ik zit op basisschool 't Ven in groep 5a." Diem was erg blij dat Fabine hem vroeg om haar boer te zijn tijdens carnaval. "Carnaval vieren vind ik erg leuk, mijn droom is om ooit Prins Carnaval te mogen zijn. Dus ik zeg: We maoken t saomen."

Jeugdboerenbruiloft
Op dinsdag 28 februari 2017 worden Fabine en Diem 'Vriendjes voor het leven'. Men kan hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 uur tot 16.30 uur in de Afzakkerij. De hele dag aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk. Om 10.00 uur start de dag bij het Oude Raadhuis. Kaartjes voor het eten kosten 12.50 euro voor volwassenen en 6.50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant