Afbeelding

Boek van Van den Boer Groep valt in de smaak

Zakelijk 815 keer gelezen

VEGHEL | De Koninklijke Van den Boer Groep uit Veghel heeft begin januari een boek gepresenteerd met 110 mooie culinaire gerechten die passen bij 110 enerverende jaren Koninklijke Van den Boer Groep. Een kook- , kijk- en kennisboek, waarin dit keer 110 relaties, vrienden, ambassadeurs, collega's, familie of een combinatie daarvan, hun favoriete gerecht hebben aangedragen. Van dit oorspronkelijke gerecht, hebben de chefs van Van den Boer op creatieve wijze en met respect voor traditie, een spraakmakende interpretatie gecreëerd. Een mix van moderne & klassieke, traditionele & creatieve en basale & innovatieve gerechten bij elkaar gebracht in een mooi maar vooral ook bruikbaar jubileumboek.

Van den Boer Groep heeft in deze editie de drie merken elk een eigen deel gegeven. Part I: Oseven happening & food, part II: Maison van den Boer en Part III: FoodforCare. De drie merken hebben ieder hun eigen identiteit. Deze komt herkenbaar tot uiting in de gerechten en de vormgeving.

110 Huis van de Smaak werd op donderdag 5 januari gepresenteerd in de culinaire hotspot Bureau gevestigd op de top-etage van B. Amsterdam. Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep is hier gevestigd en is ook de hospitalitypartner binnen deze start-up community. Een selectie van gerechten uit het boek werden door de gasten alvast voorgeproefd. Het eerste exemplaar werd door Noud van den Boer overhandigd aan Willem Kool, het gezicht van de dagelijkse pagina van het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf. 

Het boek is online te bestellen via: http://www.maisonvandenboer.com/shop/76/110-huis-van-de-smaak.aspx

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant