Opkomst van een vorige Gemert - EHC
Opkomst van een vorige Gemert - EHC

Gemert hoopt dat wedstrijd zondag doorgang kan vinden

Voetbal 235 keer gelezen

GEMERT| Het is de vraag of er zondag op het kunstgras van Gemert gevoetbald kan worden. Trainer Dennis Dekkers: "Een strook van zo'n 20 meter breed ligt in de schaduw en is nu dus nog niet bespeelbaar. Ik hoop echter dat we zondag kunnen spelen. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik liever dan achter elkaar door kan gaan dan dat we een week wel spelen en dan weer niet. Daar wordt niemand vrolijk van."

Op Molenbroek is het ondertussen nog rustig betreffende aanstaande mutaties binnen de spelersgroep. "Daar gaat de technische commissie over, de gesprekken zullen binnenkort plaatsvinden." De vraag is wat Gemert gaat doen, of er spelers bijkomen. "We weten wat we willen. Teveel kan ik daar niet over zeggen maar wat creativiteit erbij is misschien niet onlogisch."

Vaders
Aanstaande zondag is Gemert niet helemaal compleet. Ronny van den Elzen en Rick Wijnen werken nog aan het herstel terwijl Ralf Kemper zeker niet van de partij vanwege een voetblessure. Wijnen heeft heel het seizoen nog niet meegedaan maar is inmiddels wel mee aan het trainen. In de afgelopen winterperiode was er wel heuglijk nieuws voor Sven van Ommeren en Yoeri Vissers vanaf het privé-front. Beide spelers werden namelijk vader. 

Derde
Zondag dus wellicht tegen EHC. "Ik hoop dat we kunnen spelen. We staan derde en dat is ok maar we krijgen de laatste tijd wel teveel goals tegen. Het is alweer een tijdje geleden dat we de nul hielden, dat moet veranderen. Het blijkt dat we soms toch niet goed staan als we balverlies hebben."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant