Afbeelding

'Inspiratie en concrete ideeën opdoen' tijdens de foodspecialiteitenbeurs

Algemeen 606 keer gelezen

VEGHEL | De Noordkade in Veghel staat op maandag 13 en dinsdag 14 maart in het teken van vele foodspecialiteiten en foodgerelateerde producten. Er vindt dan namelijk een voorjaarsbeurs plaats, een combinatie van drie evenementen in één: de Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGF-groothandel Gebroeders van Aarle.

De Voorjaars Speciaalbeurs werd in 2016 voor het eerst gehouden en is een gezamenlijk evenement van zeven bedrijven. De Kaasfabriek, Bier & Co, Jongeneel Verpakking, Kingnuts Raaphorst, Treur Kaas, Bowls & Dishes en Fromagerie Europa verenigen zich hierin en brengen een onderscheidend assortiment food- en non-foodproducten voor de speciaalzaak.
Voets Specialiteiten, groothandel voor delicatessen en specialiteiten uit Schijndel, organiseert voor de zesde keer haar eigen tweejaarlijkse Voorjaarsbeurs, waar een 60-tal leveranciers het uitgebreide assortiment zal laten zien, proeven en verkopen.

De beurs wordt gehouden op de Noordkade in Veghel.

Praktische mogelijkheden
AGF-groothandel Gebroeders van Aarle viert deze dagen haar Jubileumbeurs ter ere van het 50-jarig jubileum. De Schijndelse groothandel organiseert regelmatig inspirerende events en ook deze keer ligt de nadruk op opkomende trends en recente ontwikkelingen in de food-branche. Van Aarle wil hiermee haar klanten (veelal groentespeciaalzaken, boerderijwinkels, ambulante handelaren en horecaleveranciers) triggeren en handvatten bieden om de trends te vertalen naar praktische mogelijkheden op de werkvloer.
De drie partijen hebben hun kennis en krachten gebundeld en besloten hun evenementen open te stellen voor elkaars publiek. "Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten veel inspiratie en concrete ideeën opdoen op de andere beurzen en vice versa", vertelt Frans van Aarle, directeur van Gebroeders van Aarle.

Ideeën opdoen
De Voorjaarsbeurs is gericht op de speciaalzaken en staat in het teken van eten en drinken. Tijdens beide dagen zijn er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven. Deze producten zijn geschikt voor diverse groepen specialisten: kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca.
De bezoekers kunnen er kennismaken met de producenten en ideeën opdoen op het gebied van verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen. Daarnaast kan men genoeg inspiratie opdoen, informatie over de producten krijgen en netwerken met collega's uit de branche. De inwendige mens wordt niet vergeten; er wordt voorzien in een hapje en drankje.

Registreren moet vooraf op www.voorjaarsbeurs.eu. Na registratie ontvangt men een e-ticket waarmee men (kosteloos) toegang krijgt tot dit inspirerende event.
Het is een vakbeurs voor de foodspeciaalzaken en dus niet toegankelijk voor consumenten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant