Cuijkenaar Jordie van der Laan werd vorig jaar bij Juliana'31 topscorer van de hoofdklasse. (foto: Anja van der Laan)
Cuijkenaar Jordie van der Laan werd vorig jaar bij Juliana'31 topscorer van de hoofdklasse. (foto: Anja van der Laan)

Spits Jordie van der Laan keert terug bij JVC Cuijk

Voetbal 282 keer gelezen

CUIJK | Jordie van der Laan keert per direct terug naar JVC Cuijk. De 23-jarige spits was voor de winterstop actief voor FC Lienden in de Tweede Divisie, maar die club trok de afgelopen week twee nieuwe aanvallers aan. Van der Laan was voor 2015 ook actief bij de Cuijkse club, waar hij tevens zijn jeugdopleiding doorliep.

In zijn eerste periode bij JVC Cuijk moest de Cuijkse aanvaller het vooral doen met invalbeurten. Daarop vertrok Van der Laan in de zomer van 2015 naar Juliana'31. In Malden had hij met 29 doelpunten een belangrijk aandeel in de promotie van Juliana naar de Derde Divisie. Dat bleef uiteraard niet onopgemerkt, waarop Hans Kraay jr. -eerder zijn coach bij JVC- hem afgelopen zomer verleidde tot een avontuur bij FC Lienden. Daar kwam hij in zestien competitiewedstrijden echter niet tot scoren.
FC Lienden versterkte zich afgelopen week met Frank Wiafe (Fortuna Sittard) en Danny van den Meiracker (Spakenburg), waardoor het perspectief van Van der Laan op speelminuten erg klein werd. JVC Cuijk twijfelde niet en haalde de lange aanvaller voor de rest van het seizoen terug naar sportpark De Groenendijkse Kampen. In principe maakt hij zaterdag 28 januari in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Den Bosch zijn officiële rentree voor de Cuijkse ploeg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant