Skunk met met 1-3 bij Forza (Foto's Theo de Vrede)
Skunk met met 1-3 bij Forza (Foto's Theo de Vrede)

Skunk laat bonuspunt liggen bij Zuvo

Sport 261 keer gelezen

ZUNDERT- Na een goede winstpartij tegen Forza afgelopen week moest Skunk zaterdag aantreden tegen de rode lantaarndrager in de competitie: Zuvo. Doel voor Skunk was om de volle winst te behalen. De eerste drie sets ging dit goed, de laatste set ging helaas verloren. Setstanden: 19-25, 22-25, 12-25 en 25-18

In een rommelige eerste set liet Skunk zien dat het de betere van het spel in zich had. Zuvo speelde alles of niets en dit resulteerde in veel uitgeslagen ballen. De eerste set ging hierdoor gemakkelijk naar Skunk. In set twee stonden de Veghelse mannen steeds voor en wisten ze het op het eind nog spannend te maken. Zuvo kwam terug van 19-24 naar 22-24, Skunk was echter snel bij de les en wist het af te maken. Set drie hadden de mannen uit Zundert weinig in te brengen, goed verzorgd spel van de Veghelaren gaf ze geen kans.


Cruciaal.
Set vier ging het echter anders, Skunk kwam meteen op achterstand en begon zelf de fouten te maken. Bij Zuvo begonnen ze er weer in te geloven en wisten ze met mooie aanvallen goed te scoren. Dit resulteerde in een setverlies. Ondanks dit onnodige set- en puntverlies blijft Skunk aangehaakt bij de koplopers. Aankomende zaterdag spelen de Veghelaren tegen de reserves van Next volley Dordrecht. Om 17.30 uur wordt in Sporthal de Bunders  begonnen en winst voor Skunk blijft cruciaal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant