Jeroen van Schoonhoven. (Archieffoto: Ad Megens)

Van Schoonhoven helpt DESO aan overwinning

Voetbal 264 keer gelezen

LEIDSCHENDAM | DESO heeft aan het uitduel bij RKAVV drie punten overgehouden. Na rust opende de thuisploeg de score door Brandon Richardson, maar in de laatste tien minuten boog Jeroen van Schoonhoven de stand om in 1-2.

De eerste helft was gelijkopgaand. Dat het 0-0 stond met rust, was dan ook niet verwonderlijk. De eerste 45 minuten waren vergelijkbaar met de eerdere wedstrijd tussen beide ploegen in Oss die in 0-0 eindigde. Al snel in de tweede helft opende de thuisploeg de score. Na tien minuten ging DESO beter voetballen. Tien minuten voor tijd zorgde Van Schoonhoven met een knappe kopbal voor veel vertrouwen. Roy Van Ottele was met een schot op de paal dicht bij de voorsprong, maar twee minuten later was het toch raak. Van Schoonhoven knalde van dichtbij de bal hard tegen de touwen.

Opstelling DESO: Bart van Beek, Bob Zonnenberg, Juul Loeffen, Theo Dams, Roy Govers, Bjorn Arts, Karim Dairee, Tobi Steeg, Quincy Broers, Jeroen van Schoonhoven en Roy van Ottele.