Bij de Grote Optocht zijn er prijzen te winnen in twee categorieën 'Wagens' en 'Individuelen/Loopgroepen'.
Bij de Grote Optocht zijn er prijzen te winnen in twee categorieën 'Wagens' en 'Individuelen/Loopgroepen'.

Niet vergeten in te schrijven voor de Veghelse carnavalsoptochten

Carnaval 507 keer gelezen

VEGHEL | Om aan één van de Veghelse optochten mee te kunnen doen, dient er te worden ingeschreven. Dat kan op zondag 12 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur bij Fellows & Friends op de Markt in Veghel. Mocht je niet in gelegenheid zijn dan langs te komen, dan kun je via de site ook het inschrijfformulier downloaden en het ingevulde en gescande document vóór 12 februari mailen naar oc.kuussegatters.secr@gmail.nl.

Zaterdag 25 februari start de Jeugdoptocht om 13.30 uur vanaf het Stadhuisplein. Jeugdprins Sen d'n Urste voert de stoet aan en neemt op de Markt het defilé af.
Zondag 26 februari start de Grote Optocht om 13.00 uur vanaf het Heilig Hartplein met voorop Prins Robert d'n Urste, die op de Markt het defilé van de best bezochte optocht in de regio afneemt.

Prijzen voor deelnemers
De deelnemers aan de Jeugdoptocht kunnen een Kuuske winnen, dat speciaal voor deze optocht wordt gemaakt. Daarnaast maken zij kans op de publieksprijs. Bij de Grote Optocht zijn er prijzen te winnen in twee categorieën 'Wagens' en 'Individuelen/Loopgroepen'. Voor alles wat loopt, zijn in totaal 11 prijzen beschikbaar. Voor alles wat rijdt, reiken we minimaal 6 prijzen uit. Nieuw dit jaar is dat in beide categorieën een publieksprijs wordt uitgereikt. Ook dit jaar kunnen deelnemers een aanmoedigingsprijs winnen in de vorm van een geldbedrag. Alle informatie over de optochten, zoals de route, reglementen, 11 geboden en chauffeursverklaringen, staan op: www.kuussegatters.nl. Vragen mailen kan naar: oc.kuussegatters.secr@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant