Afbeelding

FamilyColorBuffelrun verlaagt minimumleeftijd naar zes jaar

Algemeen 329 keer gelezen

BOERDONK | Tijdens de zomervakantie in 2016 vond in Boerdonk de eerste FamilyColorBuffelrun plaats. Ruim 350 kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar deden samen met hun vader/moeder/broertje/zusje mee en hadden veel plezier.

De organisatie kreeg veel vragen waarom de minimumleeftijd op 10 jaar was bepaald. Dat had hoofdzakelijk twee redenen. Allereerst omdat de run over een deel van het parcours van zondag ging en de obstakels dus ook best zwaar waren en ten tweede omdat de planning was dat er ook een redelijk grote afstand zou moeten worden gezwommen. Toch heeft de organisatie geluisterd en daarom besloten om het parcours meer geschikt te gaan maken voor de jongere 'Buffels'.

Kinderen die op 26 augustus zes jaar of ouder zijn, mogen meedoen aan de FamilyColorBuffelrun. Wel moet ze minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A en tot de leeftijd van 8 jaar is het verplicht dat er volwassene meeloopt.

Kaarten
Check www.buffelrun.nl voor meer informatie en kaarten. De kaartverkoop start 13 februari om 18.00 uur. Op deze website staan ook de starttijden.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant