Afbeelding

Feitjes en weetjes over Vudel

Carnaval 1.336 keer gelezen

Datum:
24 Februari 2017

Tijden:
20.00 uur tot 03.00 uur. Resumé: tot 03.00 uur!

Locatie:
Niet meer in een tent. Nee. Op de Noordkade in Veghel.

Leeftijd:
18+

Verplicht:
Legitimatie. Een carnavalspekske. Goei fatsoen.

Muziek:
Van Carnaval tot boem boem boem-muziek. Maar ook echte
gitaren. Én piano's. Én DJ's. Én hoempapa. Én Hollandse meezingers…

Area's:
Vijf stuks. Men neme de Booster. Het huis van de boem boem boem muziek. We hebben het Skoefels-café. Terug van weggeweest. Godzijdank. Café de Bruin. Van de gelijknamige familie de Bruin. Hitjes op de piano. Ook Dolle Mien heeft haar eigen area. Echt carnaval zoals 't heurt. En natuurlijk het Vudelpark. De mainstage in het Engels. Hier komen grootheden als John de Bever, Weekend Warriors en Mental Theo de boel onveilig maken.

Fietsen:
Kom je op de fiets dan kun je deze kwijt in onze immense zelf gecreëerde fietsenstalling.

Auto:
Kom je met de auto? Dat is gek. Maar vooruit je kunt deze kwijt op P1 op het Noordkade terrein. Plek zat.

Voorpret:
Kun je niet wachten tot 20.00 uur begin dan om 17.00 uur bij Dolle Mien op het voorplein. Hamburgertje erbij en genieten maar.

Artiesten:
Zoals gezegd zijn onder andere aanwezig: John de Bever, Weekend Warriors en Mental Theo. Maar ook The Guilty Six. De knotsgekke 11 met onder andere DJ Daroon, Rene Karst, Lamme Frans en Barry Badpak. Deepack en Darkraver gaan beuken in de Booster samen met PLN-B & MC-V.

Tickets:
We hebben drie verschillende tickets. Het ticket zonder Poespas. Deze kost 17.50 euro. Het Koningspakket. Dit pakket bied je één ticket en tien bonnen. Voor slechts 40 euro. Én we hebben het Raad van XI pakket. Voor de groepen. Verplicht in polonaise naar binnen. Elf tickets plus tien bonnen voor maar: 175,00 euro.

Let op:
De prijzen zijn gelijk aan vorig jaar. Let wel. Dit jaar krijg je voor hetzelfde geld twee uur meer vertier. Dus of je bent vorig jaar in het ootje genomen of je boft dit jaar. Denk het laatste.

Kaarten:
Kaarten koop je via www.vudel.nl. Ben er snel bij want… op=op

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant