Afbeelding

3.500 euro voor Stichting Wensambulance Brabant

Algemeen 296 keer gelezen

VEGHEL | Serviceclub Inner Wheel Veghel-Uden hield vorige week een benefiet filmavond in Markant Uden. De serviceclub blikt terug op een groot succes.

Het was het derde achtereenvolgende jaar dat er een benefiet filmavond werd gehouden in Markant in Uden. De opbrengst was dit jaar bestemd voor de stichting Wensambulance Brabant.
Dat de filmavond zo langzamerhand zijn plekje op de agenda begint te veroveren, bewees het aantal bezoekers. Zo'n 360 mensen kochten een kaartje om de film As it is in heaven in de theaterzaal van Markant Uden te komen bekijken. Na de film was er gelegenheid voor een drankje waaraan door velen gehoor werd gegeven. 

Wensambulance
Ook voor Stichting Wensambulance Brabant werd het een succesvolle avond. Uit handen van Inner Wheel voorzitster Gerda van de Walle mocht Arie van Turnhout een cheque van 3.500 euro in ontvangst nemen.
In zijn dankwoord ging Arie in op de vele wensen die nu gehonoreerd kunnen worden. "Dit bedrag zal goed worden besteed. Hiermee kunnen we de wensen van zeker veertien mensen in vervulling laten gaan", aldus Arie.
"Een voor alle partijen zeer geslaagde filmavond die, wat ons betreft een jaarlijks evenement zal worden. De enthousiaste reacties van de bezoekers motiveren ons om hier zeker mee door te gaan", vertelt Gerda. Ze bedankte Markant Uden voor de fantastische samenwerking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant