Afbeelding

Boerenbruiloft Boerdonk wordt geweldig feest

Carnaval 526 keer gelezen

BOERDONK | Als je de geruchten in Boerdonk moet geloven dan wordt de Boerenbruiloft op carnavalsdinsdag 28 februari een geweldige happening.

Bij beide tortelduifjes is het al leuk versierd. Jos en Yvonne doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken. Maar ze moeten eerst aan de bak bij de andere activiteiten rondom carnaval. Op donderdagavond gaan ze naar de carnavalsavond in Zorgcentrum Simeonshof. De vrijdag daarna gaan ze naar het schoolcarnaval (9.30 uur) en de seniorenzitting in Den Hazenpot (13.00 uur). De zaterdagmorgen naar de sleuteloverdracht in Veghel. De carnavalsmis in Boerdonk is dit keer al om 14.00 uur. Daarna is het om 15.15 uur verzamelen voor de optocht in Boerdonk die om 15.30 uur zal starten. Vervolgens hebben ze een dag om uit te rusten.

Op de maandagmorgen is het gedaan met de rust. Het aanstaande boerenbruidspaar Jos en Yvonne wordt dan weer fris en fruitig verwacht aan de start bij de optocht in Erp. Het motto van het paar is Sles vur spek en bonen. Ook hebben ze samen met de Zandhazen een leuk filmpje opgenomen op een welbekend carnavalsnummer. Dit nummer komt tijdens carnaval in Boerdonk nog vaak voorbij.

Op carnavalsdinsdag mag er dan eindelijk getrouwd worden. Getuige zijn van deze muzikale en cabareteske invulling van dit programma kom dan langs in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant