Nieuwe locatie grote theaterzaal op de CHV Noordkade in Veghel
Nieuwe locatie grote theaterzaal op de CHV Noordkade in Veghel

Theater De Blauwe Kei vanaf volgend seizoen op de Noordkade

Kunst en cultuur 2.479 keer gelezen

VEGHEL | Theater De Blauwe Kei in Veghel gaat verhuizen. In mei sluit het theater haar deuren aan het Stadhuisplein om ze vervolgens na de zomer, bij de start van seizoen 2017-2018, te openen op de CHV Noordkade; dé thuishaven voor organisaties die zich richten op kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding.



Impressie van De Blauwe Kei op de Noordkade.

De plek waar de grote theaterzaal komt wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. In april start de bouw en in januari 2018 is de zaal gereed voor gebruik. Tot dat moment zijn er geen grote zaal voorstellingen. Vanaf januari tot en met mei staan er circa 50 voorstellingen op het programma. Daarnaast zijn er drie bestaande zalen die als kleine theaterzalen gaan dienen. Deze zalen zijn, na de nodige aanpassingen, in september 2017 gereed. In de kleine zalen presenteert De Blauwe Kei circa 35 voorstellingen gedurende het gehele theaterseizoen 2017-2018.
De verhuizing van De Blauwe Kei is te volgen via www.blauwekei.nl/verhuizing.

Start verkoop theaterseizoen 2017-2018
Het programma van theaterseizoen 2017-2018 wordt op dinsdag 16 mei om 23.00 uur bekendgemaakt op www.blauwekei.nl. Vrienden van het theater kunnen direct bestellen en vroegboekers (vier of meer voorstellingen) vanaf vrijdag 19 mei 17.00 uur. Vanaf maandag 22 mei 17.00 uur kan iedereen, ongeacht het aantal kaarten, bestellen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant