Stef in zijn 'studiootje' aan huis.
Stef in zijn 'studiootje' aan huis.
VIDEO

Veghelaar Stef is vrijdag te zien in The Voice Kids

Opmerkelijk 4.523 keer gelezen

VEGHEL | In 2015 gooide Stef van den Heuvel al eens hoge ogen in het RTL-programma The Voice Kids. Destijds liep de Veghelaar de finale net mis. Dit jaar gaat hij voor een herkansing. De inmiddels 14-jarige Stef maakt vrijdag 24 maart voor de tweede keer zijn opwachting in de talentenjacht.

Pure blijdschap straalde er van Stefs gezicht af toen twee jaar geleden alle coaches de stoelen lieten draaien. Hij maakte indruk met zijn vertolking van Onderweg van Abel. Twee jaar later is Stefs stem volwassener geworden en hoopt hij opnieuw hoge ogen te gooien. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld als muzikant. Stef ademt muziek en is er eigenlijk constant mee bezig. Hij vindt het heerlijk om zich terug te trekken in zijn kleine studiootje aan huis.
Vrijdag zingt Stef een 'stoere song in het Engels'. Hij mag nog niet zeggen om welk nummer het gaat.


Burning house - Stef van den Heuvel

Straatmuzikant
In Eindhoven hebben ze ook al kennis gemaakt met Stef. Hij treedt daar regelmatig op als straatmuzikant. Telkens weer levert hem dat leuk reacties op.
The Voice Kids, het jongere broertje van The Voice of Holland, is een van de succesvolste en best bekeken talentenjachten op de Nederlandse televisie. Juryleden zijn dit jaar Marco Borsato, Ilse de Lange en Ali B.
Stef is op vrijdag 24 maart te zien op RTL 4. The Voice Kids begint om 20.30 uur. Het is niet bekend hoelaat Stefs auditie wordt uitgezonden. Wil je alvast een voorproefje? Check dan het YouTubekanaal van Stef.

Stef in zijn 'studiootje' aan huis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant