'Waargebeurd' is alweer het derde programma van Mannen van Naam.
'Waargebeurd' is alweer het derde programma van Mannen van Naam.

Mannen van Naam & Sylvia Houtzager vertonen hun kunsten

Algemeen 378 keer gelezen

VEGHEL | Het podium van café De Afzakkerij op de CHV Noordkade in Veghel is op zondag 26 maart voor een bijzonder muzikaal gezelschap. Het zijn de Mannen van Naam met een speciale dame op viool in hun midden.

In een ver verleden stonden Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. Nu zijn ze ietsje ouder, misschien ook wel wijzer, en zoeken ze de mooie kleine, knusse podia op om hun kunsten te vertonen met luisterliedjes en uitbundige folk. Violiste Sylvia Houtzager (Flairck) zorgt voor een extra dimensie. Aanvang optreden 15.00 uur, de zaal is open om 14.00 uur en de toegang is gratis.

'Waargebeurd' is alweer het derde programma van Mannen van Naam. Ook nu weer vinden de mannen de inspiratie vooral in hun eigen levens. Bijvoorbeeld op Curaçao, de geboortegrond van Ad Grooten. Of in het Brabantse land, waar Ton en Wilbert zijn geboren. In hun studententijd. In vriendschap. In al die jaren dat ze door Nederland toerden. Maar ook dichter bij huis. In de muze. In de kinderen die werden geboren. In diezelfde kinderen die nu het huis uit gaan. De vaders blijven achter vol verhalen die verteld moeten worden of bezongen in mooie liedjes. Autobiografische verhalen dus over vriendschap en liefde, ouder worden en kinderen krijgen, die een gevoelige snaar raken… figuurlijk én letterlijk, want de Mannen van Naam spelen dit seizoen met de beroemde violiste Sylvia Houtzager. Vorig seizoen was Sylvia nog op pad met drievoudig Edison-winnaars Flairck. Haar vioolspel tilt de muziek van de Mannen van Naam naar nog grotere hoogte.

'Waargebeurd' is alweer het derde programma van Mannen van Naam.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant