Sophie de Jong is druk bezig met de organisatie van haar evenement voor het goede doel.
Sophie de Jong is druk bezig met de organisatie van haar evenement voor het goede doel.

'Dinner for your Soul', een gezellig diner voor een goed doel

Algemeen 704 keer gelezen

VEGHEL | In Grand Café Sax & Jazz in Veghel houdt Sophie de Jong, student Marketing Evenementen in Tilburg, een diner voor het goede doel. Op zaterdag 8 april vindt 'Dinner for your Soul' plaats. Deze avond staat in het teken van een gezellig avondje uit met heerlijke gerechten, live muziek maar bovenal het steunen van het goede doel de Roparun.

'Dinner for your Soul' is het afstudeerproject van Sophie. De opdracht is om een evenement te organiseren waarbij het goede doel wordt gesteund. In dit geval is dat de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Door deze sportieve prestatie proberen teams geld op te halen voor mensen die lijden aan kanker. Zij proberen deze mensen een dragelijk leven te geven, door middel van projecten, workshops en het verwezenlijken van persoonlijke wensen. "Een hartstikke mooi doel dus. Met 'Dinner for your Soul' wil ik mijn steentje hieraan bijdragen. De opbrengsten gaan dan ook naar de Roparun. Dit kan ik realiseren door de medewerking van Sax & Jazz en de ondersteuning van Passie voor Evenementen", legt Sophie uit.

Cocktails
De 19-jarige Veghelse heeft er zin in. "Het wordt een top avond met een menu dat ik samen heb gesteld met Sax & Jazz. Heerlijke cocktails, onbeperkt drankjes en niet te vergeten live muziek. Lokale singer/songwriters en de mannen van Say keys gaan deze avond extra kleur geven. Voor maar 35 euro per persoon kun je hiervan genieten en tegelijkertijd dit mooie goede doel ondersteunen", besluit ze.

Reserveren via www.dinnerforyoursoul.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant